2019 yılına ait blog yazıları

Etkili Bir Sunum Nasıl Yapılır?

Günümüzde sunum yapmak, çalışma hayatının ve eğitimin artık önemli bir parçası. Birçok kurumsal marka ve ajans, işlerini yürütebilmek veya geliştirebilmek için sunumlardan yararlanıyor.

Devamını oku
Mevsim Geçişleri Sizi Hasta Etmesin!

Kasım ayıyla birlikte güz mevsimi son demlerini yaşarken karın habercisi dondurucu soğuklar, önümüzdeki günlerde etkisini yavaş yavaş hissettirecek. Özellikle bu aylarda soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanmamak için dikkat etmek gerekir.

Devamını oku
Odaklanmayı Arttırmanın 5 Etkili Yolu

Dış etkenlerden veya zihninizi meşgul eden konulardan dolayı işinize odaklanmakta zorlanıyor musunuz? Günümüzde birçok sebepten kaynaklanan odaklanma sorunu, kişilerin üretkenliğinin azalmasına, kendilerini yetersiz hissetmesine neden oluyor. Yöneticileriniz karşısında da sizleri zor durumda bırakan bu dikkat dağınıklığını nasıl ortadan kaldırabilirsiniz?

Devamını oku
Geçmişten Günümüze: Sosyal Medyanın Kullanıcı Sayıları

Annelerin ve babaların bile artık ellerinden düşürmediği, insanların günde ortalama 3-5 saat vakit geçirdiği sosyal medya hesaplarının kullanıcı sayıları, her geçen yıl değişiklik gösteriyor. Özellikle dijital pazarlamacılar ve e-ticaret sitelerine sahip markalar tarafından da bu değişiklikler, sıklıkla takip ediliyor.

Devamını oku
Huzurlu Tatil Rotaları

Toplantılar ve ardı arkası kesilmeyen maillerle dolu günlerden sıyrılıp iş yoğunluğumuzun bir süre rafa kaldırıldığı tatiller için hazırlıklar başladı! Temmuz ayının son demlerini yaşarken tatilini, Ağustos’un nefes aldıran havasında geçirmek isteyenler ise nereye gideceklerinin telaşına kapılmış durumda... Bu tatlı kafa karışıklığına yardımcı olmak adına çalışma arkadaşlarımız için 3 rota derledik.

Devamını oku
Aydınlı Grup Hızlı Yükselişini Sürdürüyor

Türkiye’nin en büyük şirketlerinin belirlendiği Fortune Türkiye 500 2017 yılı listesinde 177. sırada yer alan Aydınlı Grup bu yıl 34 basamak birden yükselerek 143. sıraya yerleşti.

Devamını oku