2020 yılı Haziran ayına ait blog yazıları

Rakamlarla Sosyal Medya

Gelişen teknolojinin hayatlarımıza etkisi sebebiyle günlük yaşantımızda sosyal medyayı daha çok takip ediyor, bu sayede farklı mecraları deneyimleme şansı elde ediyoruz. Günde ortalama 7 saat 57 dakikalık internet kullanım ortalamamız sosyal medyayla olan ilişkimizi de gözler önüne seriyor…

Devamını oku
Osmanlı'nın En Zarif Mimari Yapıları "Kuş Köşkleri"

Osmanlı devleti zamanında yapılan her köşk saray erkanı için değildi, kuşlar için de köşkler yapılıyordu. Bu köşkleri incelersek Osmanlı dönemi kuşlarının ne kadar şanslı olduğunu anlayabiliriz.Kuş evi, Kuş köşkü, Güvercinlik, Serçe Sarayı gibi çeşitli isimlerle adlandırılan bu yapılar kâgir, tuğla, kiremit ve ahşap gibi malzemelerden inşa edilmiştir.

Devamını oku
U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin Markalarımız Babalar Günü’nde En Çok Tercih Edilen Markalar Listesine Girdi

Babalar Günü’nde tercih edilen hediye türlerini ve markalarını ölçmek için Aksoy Araştırma tarafından 22 Haziran 2020 tarihinde bir araştırma gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan sonuçlara göre U.S. Polo Assn. ve Pierre Cardin markalarımız, Babalar Günü’nde en çok tercih edilen markalar listesine girdi.

Devamını oku
Türkiye’de Sakin Tatil Yapabileceğiniz Yerler

Yaz mevsiminin iyice kendini belli etmesiyle birlikte tatile gitme hayalini daha sık kuruyoruz. Özellikle uzun süre yeşilden, maviden uzak kalan doğa severler,  doğayla tekrar buluşacağı günleri heyecanla bekliyor. Salgın sonrası değişen tatil anlayışımız nedeniyle birçoğunuz izole yerleri araştırmaya başlamıştır bile. Bizler de sakin bir tatil yapabileceğiniz yerleri sizler için derledik.

Devamını oku
Balkonda Sebze Meyve Nasıl Yetiştirilir?

Büyükşehirde yaşayanlar veya bir bahçeye sahip olmayan insanlar için, kendi yetiştirdiği sebzeler ile hazırlanmış bir salatanın tadını almak ve dalından koparıp meyve yiyebilmek hayal gibi dursa da gerçekleşmesi imkansız değil. Küçük adımlar ile balkonlarda sebzeden meyveye kadar her türlü bitkiyi yetiştirmek artık mümkün!

Devamını oku